Werken bij

Leraar worden bij Ambion

Ben jij een enthousiaste, leergierige leerkracht en op zoek naar een moderne en ambitieuze werkomgeving? Dan zoekt Ambion jou! 

Bij Ambion zijn er verschillende mogelijkheden om aan het werk te gaan:

  • voor een volledige baan en vacatures voor parttime werk
  • in de formatie van scholen, met name in de bovenbouw
  • voor de invalpool, waar we een aantal langer durende vervangen hebben, naast het gebruikelijke korte invalwerk.

 


Ambion staat voor ambitie in onderwijs
Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (gemeente De Fryske Marren) en Openbaar Primair Onderwijs De Basis (gemeente Heerenveen). Door de krachten van twee besturen te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. Op het gebied van onderwijs en werkgeverschap hebben wij duidelijke ambities.

Je hebt nu de kans om aan te sluiten bij een team enthousiaste, betrokken medewerkers (circa 375) die dagelijks bijdragen aan de toekomst van onze leerlingen (circa 3200). Onze (27) scholen vormen een eigentijdse, uitdagende werk- en leeromgeving waarin talenten worden ontdekt en ontwikkeld. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend om onze ambities te verwezenlijken.

Al onze leraren en leerlingen beschikken vanaf groep 3 over een eigen iPad. In toenemende mate zal de iPad gebruikt worden om ons onderwijs verder te personaliseren. Hieraan kun jij een waardevolle bijdrage leveren.

Meer weten of solliciteren? Stuur een e-mail naar Annamieke de Boer  Wij hopen dan binnenkort persoonlijk kennis met je te maken.

Deel deze pagina

Vind een school in de buurt

Onze scholen